Журнал Mediasat виходиме у Росії

15 Січня 2010
23035
15 Січня 2010
11:42

Журнал Mediasat виходиме у Росії

23035
Журнал Mediasat виходиме у Росії

Український спеціалізований журнал Mediasat вийшов на російський ринок - тепер  можливість придбати чи передплатити видання мають громадяни Російської Федерації, пише сайт Pro TV.

 

«Основною тематика журналу є сфера супутникового телебачення, а воно не має кордонів. Тож вихід на російський ринок - подія закономірна», - коментує співзасновник журналу Олександр Глущенко.

 

Про плани виходу видання за межі України Глущенко оголосив ще у лютому 2009-го. Першим іноземним ринком стала Росія. Необхідні для цього документи готували досить довго - півроку.

 

Mediasat - щомісячний інформаційно-аналітичний журнал, що висвітлює супутникове, кабельне, ефірне телебачення, IPTV, радіомовлення, а також телекомунікації в Україні та Росії.

 

2009 року журнал заснував щорічну премію Media&Sat Leaders в галузі контенту, платформ платного телебачення та абонентського обладнання.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23035
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду