Мін’юст зареєстрував журнали «Дім мрії», «Колекція ляльок» та інші

13 Січня 2010
18707
13 Січня 2010
11:25

Мін’юст зареєстрував журнали «Дім мрії», «Колекція ляльок» та інші

18707
Мін’юст зареєстрував журнали «Дім мрії», «Колекція ляльок» та інші

30 грудня Міністерство юстиції України наказом № 2627/5 зареєструвало 17 журналів і один збірник.

 

Зареєстровані журнали українською та російськими мовами «Радіокерована модель автомобіля», «Радіокерована модель літака», «Радіокерована модель корабля», «Радіокерована модель гелікоптера», «Том і Джеррі. Створи свій цирк», «Том і Джеррі. Мій цирк», «Том і Джеррі. Чарівний цирк», «Дім мрії», «Енергія каміння», «Наука дослідним шляхом», «Наука та експерименти», «Цікава наука. Моя домашня лабораторія», «Смішарики. Легко та весело все знати», «Колекція ляльок», «Дами епохи. Моя колекція ляльок», «Моя колекція ляльок», «SETUP» (з англ.: - Програма чи процедура початкової установки (комп.) і збірник «Техногенно-екологічна безпека та цивільний захист».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18707
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду