ICTV запустить інформаційний марафон в день виборів

12 Січня 2010
17971
12 Січня 2010
13:16

ICTV запустить інформаційний марафон в день виборів

17971
ICTV запустить інформаційний марафон в день виборів

17 січня телеканал ICTV запустить інформаційний марафон із висвітлення президентських виборів 2010 року. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект відстежуватиме хід голосування на виборчих дільницях в Україні і за кордоном (у Росії, Сполучених Штатах, європейських країнах і т.д.).

 

Щогодини на каналі виходитимуть  експрес-випуски (5 хв.) програми новин «Факти-Вибори». Плануються прямі включення із Центрвиборчкому, штабів кандидатів, з київських дільниць, де голосуватимуть перші особи країни; виходитимуть спеціальні репортажі з детальним описом особливостей цьогорічної виборчої кампанії.

 

«Було прийнято рішення подавати стільки інформації, скільки потрібно глядачам. Тому ми змістили акценти: більше саме корисної інформації, ніж думок та оцінок експертів. Нині готується дуже багато різних матеріалів на виборчу тематику: про закон "Про вибори Президента", про відкріпні талони тощо», - цитує прес-служба головного редактора інформаційної служби Олена Фроляк


Спеціальний спільний випуск програм «Факти» і «Свободи слова», який розпочнеться о 19:40, вестиме Олена Фроляк та Андрій Куликов. Гості разом із ведучими аналізуватимуть та обговорюватимуть інформацію, яка надходитиме у студію. В ефірі каналу з'являться кандидати у Президенти України, експерти, соціологи, народні депутати та журналісти.

 

Одразу після завершення голосування, о 20:00 в прямому ефірі будуть оприлюднені результати власного екзит-полу ICTV. 18 січня о 6:45 вийдуть «Факти» з оперативною інформацією з ЦВК. Окрім цього важлива інформація дня також висвітлюватиметься в «рухомому рядку» на екрані до останньої хвилини телемарафону.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17971
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду