СТБ розпочинає попередні кастинги «Танцюють всі! – 3»

6 Січня 2010
34044
6 Січня 2010
13:16

СТБ розпочинає попередні кастинги «Танцюють всі! – 3»

34044
СТБ розпочинає попередні кастинги «Танцюють всі! – 3»

Із 16 січня телеканал СТБ розпочинає попередні кастинги танцюристів для проекту «Танцюють всі! - 3». Вони триватимуть із 16 до 31 січня у 26 містах: всіх обласних центрах, а також Сімферополі та Севастополі. У Києві кастинги проходитимуть у два дні - 30 і 31 січня.

 

Третій сезон «Танцюють всі!» телеканал СТБ планує розпочати показувати восени 2010 року. Переможець талант-шоу отримає премію в розмірі 350 тис. гривень і місяць навчання у США в найкращих хореографів.

 

«Танцюють всі!» - це українська адаптація британського шоу SoYouThіnkYouCanDance? («Думаєш, ти вмієш танцювати?») Відбіркові тури проходять у всіх регіонах України, де організатори обирають 150 кандидатів.

 

Нагадаємо, другий сезон «Танцюють всі!» завершився гала-концертом 25 грудня 2009 року і взяв вищі показники за фінал першого сезону проекту 12 грудня 2008 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34044
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Саша
5224 дн. тому
А чому "Танцюють всі! - 3"? З першого разу усім потанцювати не вийшло?))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду