The Washington Times скорочує спортивний відділ

2 Січня 2010
12274
2 Січня 2010
17:49

The Washington Times скорочує спортивний відділ

12274
The Washington Times скорочує спортивний відділ

Газета The Washington Times скорочує спортивний відділ. Про це з посиланням на інформагентство AFP повідомляє інтернет-видання «Лента.ru».

 

Останнє число видання з публікаціями на спортивну тематику вийшло 1 січня 2010 року. Відмовитися від цієї рубрики редакція вирішила в рамках маштабного скорочення штату.

 

Повідомлення про свої звільнення журналісти отримали в середу, 30 грудня. «Кінець спортивній рубриці [The Washington] Times. Подбайте про те, щоб анулювати передплату», - пише в своєму мікроблозі на Twitter колишній спортивний кореспондент газети Райан О'Хеллоран (Ryan O`halloran).

 

Як повідомляла «Детектор медіа», The Washington Times планує скоротити 40 відсотків співробітників. Також зміниться політика розповсюдження газети. Частину тиражу роздаватимуть безкоштовно в установах та організаціях. Зокрема, в тих, що належать до структури федерального уряду.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12274
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду