Консалтингова компанія «Старлайт медіа» стала членом Інтернет-асоціації України

29 Грудня 2009
20698
29 Грудня 2009
11:56

Консалтингова компанія «Старлайт медіа» стала членом Інтернет-асоціації України

20698
Консалтингова компанія «Старлайт медіа» стала членом Інтернет-асоціації України

Консалтингова компанія «Старлайт медіа» з 1 січня 2010 року стає новим дійсним членом Інтернет-асоціації України. Таке рішення ухвалило правління ІнАУ, повідомляє прес-служба організації.

 

ТОВ «Старлайт медіа» засноване у 2005 році в Києві. Компанія надає послуги в галузі інформаційних технологій підприємствам медіахолдингу StarLightMedia, до якого входять загальноукраїнські телеканали СТБ, ICTV, Новий, М1, «Куй-ТБ», а також компанії з виробництва і продажу реклами.

 

На базі «Старлайт медіа» створена і функціонує опорна мережа передачі даних, яка об'єднує технічні майданчики підприємств медіахолдингу в єдиний мультисервісний віртуальний простір. Медіахолдинг експлуатує власні волоконно-оптичні лінії зв'язку в Києві загальною довжиною понад 100 кілометрів. Нині значна частина інтернет-трафіку для компаній холдингу, в тому числі трафік до www-ресурсів телеканалів, передається через телекомунікаційний вузол «Старлайт медіа».

 

Як заявляють в ІнАУ, компанія «Старлайт медіа» сприймає інтернет як платформу, на яку будуть перенесені всі існуючі та створені нові медіасервіси.

 

Також з 1 січня 2010 року дійсним членом ІнАУ стає компанія IMC (Industrial Management Consulting). Раніше ця компанія була асоційованим членом ІнАУ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20698
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду