Ющенко розповість про демократію 27 грудня на Першому національному

26 Грудня 2009
18974
26 Грудня 2009
14:48

Ющенко розповість про демократію 27 грудня на Першому національному

18974
Ющенко розповість про демократію  27 грудня на Першому національному

27 грудня у програмі «Демократія по-українськи» на Першому національному візьме участь президент Віктор Ющенко, повідомляє сайт НТКУ

 

Проект «Демократія  по-українськи» запущено на період передвиборної кампанії Програма триває півтори години. В аудиторії окрім  глядачів будуть ще й експерти. Веде програму Юрій Громницький.

 

Планується, що Віктор Ющенко відповість на запитання, які стосуються усталення демократії в нашій державі.  

 

Початок програми о 17:30. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18974
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Фердинанд Пих
5240 дн. тому
Нормальное использование админ ресурса,а сайт НТКУ лучше бы рассказал,как чудесным образом Илащук и его гопа воруют деньги за Евровидения,рекламу,и т.д. прикрываясь созданием "особливо важливих проектів",кто с НТКУ -тот поймет,только по официальнім бумагам премии у верхушки,начиная с Илащука,заканчивая мекими сошками типа директор технической дирекции исчисляются дестками-сотнями тисяч грн. на одного человека ,а ведь премия -всего лишь % от зарплаты,а зарплаты людей,непосредственно создающих проекты ничтожно малы(1500 грн в среднем)
igrom
5242 дн. тому
Пробачте шановні. Мій інтернет-провайдер (я додатково зателефонував) не Валор, а Велтон. Все останнє є джерельною істиною.
igrom
5242 дн. тому
Шановні добродії!!! Ряд фактів надають нам правово говорити, що Ющенко - це не існуючий персонаж державного спектаклю під назвою "Демократія по-українськи": 1)Зараз 27 грудня 2009 р., коли у Харкові люди дивляться виступ Президента України по Першому Українському, то Цей фетіш - "перший український" неможна знайти у Інтернеті , бо його сайт - www.1tv.com.ua - заблокований та на екрані компютера "біла пляма". Я слово даю та предоставляю свій компютер для експертизи!!! Мій інтернет-провайдер Валор. 2) Мені не дозволили зареєструвати - легалізувати "Історико-краєзнавче товариство Козацька батьківщина", а З адміністрації ПАНА Ющенко я не отримав допомоги!!! Так це ж його та наше бажання - виховання молоді на інторичному минулому!!!!!!!!! 3) Ні один Президент Украіни не відповів зовсім мені так, як ПАН Ющенко. Бо він зовсім не відповідає та не допомогає!!! Я готов " по першому свістку" представити докази того, що я Вам виклав у цьому зверненні. Якщо Ющенко такий, то - Ющенко - НІ!!!!!!!!! НІ, НІ, та НІ!!!!!!!! Люди! Якщо ви маєте власну думку, то добре задумайтесь щодо розповідей Ющенка, бо де ж він був ці 4 роки???, коли нам було все гірше те гірше???? Ігор Громико. 38-068-6138075.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду