На Новий рік «1+1» покаже повтор «Червоної Шапочки», «Операцію “И”» та «Новорічну дискотеку»

24 Грудня 2009
16462
24 Грудня 2009
12:13

На Новий рік «1+1» покаже повтор «Червоної Шапочки», «Операцію “И”» та «Новорічну дискотеку»

16462
На Новий рік «1+1» покаже повтор «Червоної Шапочки», «Операцію “И”» та «Новорічну дискотеку»

31 грудня канал «1+1» покаже повтор мюзиклу «Червона Шапочка та всі, всі, всі» мультфільм «Аладін», «Операція «И» та інші пригоди Шурика» та прем'єру «Новорічна дискотека». Про це повідомляє сайт телеканалу.

 

Таким чином  канал чи не вперше за останні роки не запропонував новорічних проектів власного виробництва.

 

Нагадаємо, минулого року «1+1» транслював прем'єру мюзиклу «Червона Шапочка та всі, всі, всі», у 2007 році - мюзикл «Смішні пісні про головне», а у 2006 році - спецпроект «Новорічні танці з "1+1"».

 

Музичний проект «Новорічна дискотека», за словами програмного директора «1+1» Вікторії Шульженко, це прем'єрний продукт російського виробництва. Однак у вже оприлюднених сітках лише канал «Росія» анонсує о 3-й ночі програму з подібною назвою - «Велика новорічна дискотека».

 

Також на «1+1» о 3-й ночі вийде «Дискотека 80-х».

 

Раніше, у спецпроекті Media Resources Management йшлося про те, що «1+1» може придбати російський мюзикл «Золотий ключик».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16462
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Компост
5243 дн. тому
Нормальная программа, можно смотреть.
maxs
5244 дн. тому
Если не возможно вернуть Роднянского. Тогда надо Ряшина (если и вправду вели пререгвори с ним). Ждем 15 января. В этом году Ткаченка от провала спасла Маргоша.
ttt
5244 дн. тому
А что еще Ткаченко может?Кремом намажеться и красную шапочку оденет, это чтобы Коломойский в конец его не утоптал
maxs
5244 дн. тому
Слаба програмна сітка. Проти Інтера і України.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду