Наомі Кемпбелл вестиме новорічне «Олів'є-шоу» на російському «Первом канале»

23 Грудня 2009
28741
23 Грудня 2009
14:21

Наомі Кемпбелл вестиме новорічне «Олів'є-шоу» на російському «Первом канале»

28741
Наомі Кемпбелл вестиме новорічне «Олів'є-шоу» на російському «Первом канале»

Супермодель Наомі Кемпбелл виступила в ролі ведучої новорічного «Олів'є-шоу», що вийде в ефірі «Первого канала». Про це повідомляють російські ЗМІ.

 

Партнером у парному конферансі став Іван Ургант, якго обрали в партнери до зірки через  перфектне знання англійської та успішне ведення пісенного конкурсу «Євробачення».

 

Шоу вийде в ефір увечері 31 грудня та триватиме до 6-ї ранку (за російським часом) 1 січня. Крім пані Кемпбелл, програму по черзі вестимуть Андрій Малахов, Дмитро Шепелєв та Юрій Ніколаєв.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - www.eg.ru

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28741
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду