Лекції Нобелівських лауреатів викладуть на YouTube

11 Грудня 2009
14712
11 Грудня 2009
11:17

Лекції Нобелівських лауреатів викладуть на YouTube

14712
Лекції Нобелівських лауреатів викладуть на YouTube

Нобелівський комітет планує викласти лекції лауреатів 2009 року на YouTube. Про це повідомляє інтернет-видання Lenta.ru.

 

Крім того, в режимі онлайн можна буде поставити питання Нобелівському лауреатові з фізики 2006 року Джону Мезеру. Таким чином комітет намагається привернути увагу до престижної світової премії.

 

2009 року цієї винагороди удостоївся діючий президент США Барак Обама. Лауреатами з фізіології і медицини стали американські дослідники Елізабет Блекберн, Джек Шостак і Керол Грейдер, що вивчили механізми клітинного старіння. Премію з фізики присудили Чарльзу Као, Уїлларду Бойлу та Джорджу Сміту за роботи з оптоволоконної передачі даних та оптичних напівпровідникових схем. Винагорода в категорії «хімія» дісталася Венкатраману Рамакрішнану, Томасу Стейцу і Аде Йонат за їх дослідження структури і функції рибосом. Премію з літератури присудили поетесі і письменниці ГертіМюллер. Економічну винагороду розділили американці Елінор Остром та Олівер Уїльямсон за аналіз економічного управління.

 

Цього року церемонія вручення Нобелівській премії розпочалася в Осло 10 грудня.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14712
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду