Американський канал ABC покаже шоу за російським форматом «Що? Де? Коли?»

10 Грудня 2009
12735
10 Грудня 2009
14:21

Американський канал ABC покаже шоу за російським форматом «Що? Де? Коли?»

12735
Американський канал ABC покаже шоу за російським форматом «Що? Де? Коли?»

ABC покаже шоу за російським форматом «Що? Де? Коли?» («Что? Где? Когда?»). Американська версія матиме назву The Six («Шестеро»), за сумою гравців за столом, повідомляє Hollywood Reporter.

 

«Росіяни наступають... на американське реаліті-телебачення. АВС замовив презентаційний випуск американської версії програми "Що? Де? Коли?"», - пише видання, зазначаючи: «Що? Де? Коли?» - гейм-шоу №1 у Росії. Наступного року воно відзначить своє 35-річчя.

 

Шоу вироблятиме компанія Merv Griffin Entertainment, яка створила кілька відомих інтелект-проектів, у тому числі Wheel of Fortune. Представник Merv Griffin Entertainment Рой Бенк зазначив, що коли він удруге подивився випуск «Що? Де? Коли?» (з подання російського актора Олексія Резника), то подумав, що воно унікальне та відмінне від усіх квіз-шоу, і що воно спрацює на американському ТБ.

 

Але купівля прав не була легкою. Права належать удові Володимира Ворошилова Наталі Стеценко та пасинку Борису Крюку. Кілька американських продюсерів уже загорялися ідеєю привезти це шоу до Америки, проте зазнавали невдачі через небажання правовласників продавати їм права на формат. Резник витратив два роки, умовляючи Стеценко та Крюка дозволити йому створити американську версію. А коли він знайшов партнера - Merv Griffin Entertainment - він також мав отримати дозвіл під час відео-конференції у Skype. «Це вперше мені влаштували пітч та інтерв'ю перед тим, як продати права», - зізнається Бенк.

 

В американській версії будуть деякі новації. В оригіналі ведучий присутній у студії лише своїм голосом, а тут він з'явиться в кадрі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12735
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду