Фонд «Відродження» підтримає культурні та просвітницькі ініціативи

8 Грудня 2009
8776
8 Грудня 2009
18:12

Фонд «Відродження» підтримає культурні та просвітницькі ініціативи

8776
Фонд «Відродження» підтримає культурні та просвітницькі ініціативи

Антикризова гуманітарна програма Міжнародного фонду «Відродження» оголосила проведення двох нових конкурсів для тих, хто найбільше постраждав від фінансово-економічної кризи. Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН повідомив виконавчий директор Міжнародного фонду «Відродження» Євген Бистрицький.

 

Зокрема проводитимуться конкурси «Підтримка культурницьких, просвітницьких та мистецьких ініціатив» і «Надання соціальних послуг громадськими та благодійними організаціями», загальний бюджет яких становитиме 2,5 млн. гривень.

 

Директор Антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду «Відродження» Руслан Краплич зауважив, що стратегічні напрями програми формуються за результатами громадських обговорень в різних регіонах. Він зауважив, що саме за наслідками таких обговорень з'ясувалося, що під час кризи відбулося значне скорочення бюджетного асигнування на забезпечення діяльності соціальної інфраструктури, а також значне зростання кількості безробітних.

 

У конкурсі щодо підтримки культурницьких ініціатив можуть взяти участь громадські організації, благодійні фонди, суспільно-гуманітарні журнали, аналітичні й популярні мистецькі журнали та часописи; видавництва, що спеціалізуються на виданні фундаментальної науково-гуманітарної літератури та ін. Подані ними проекти можуть стосуватися організації благодійних концертів, виставок, музичних конкурсів, створення веб-сторінок аналітичних і мистецьких журналів тощо. Термін реалізації проекту не повинен перевищувати 6 місяців.

 

Загальний бюджет першого конкурсу становить 800 тисяч гривень, а можливий розмір гранту - від 25 до 50 тисяч гривень.

 

Другий конкурс фонду «Відродження» спрямований на підтримку соціальних послуг громадськими організаціями та благодійними фондами і стосуватиметься організацій та фондів, що працюють з сиротами, молоддю, самотніми малозабезпеченими пенсіонерами тощо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8776
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергей
5274 дн. тому
ВЫдродження ничем не отличается от остальных фондов.. все проекты для своих и че5рез откат проверено лично мной и еще парой проектеров))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду