Мін’юст зареєстрував журнали «Батискаф» і «Бигуди»

8 Грудня 2009
17995
8 Грудня 2009
11:15

Мін’юст зареєстрував журнали «Батискаф» і «Бигуди»

17995
Мін’юст зареєстрував журнали «Батискаф» і «Бигуди»

2 грудня Міністерство юстиції України зареєструвало нові друковані ЗМІ, зокрема дві газети, сім журналів і два збірника.

 

Наказом № 2337/5 зареєстровані газети «Вакансии из первых рук», «Скатерть самобранка» та журнали «Світ підводного полювання» («Мир подводной охоты») і журнали «Батискаф» («Батискаф»), «Гранична глибина» («Предельная глубина»), «Весь бізнес України» («Весь бизнес Украины»), «Бигуди», Star DJ (з англ.: - Зірковий ді-джей), «Health & Success» (з англ.: - Здоров'я та успіх).

 

Наказом № 2339/5 зареєстровані збірники Photoelectronics (з англ.: - Фотоелектроніка) і «Современные строительные конструкции из металла и древесины». Перереєстровані журнали «Личное время», «Вісник Донецької академії автомобільного транспорту», «Стратегічна панорама», «Альтернативное топливо», «Вісник гігієни та епідеміології» («Вестник гигиены и эпидемиологии», Vestnik of hygiene and epidemiology).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17995
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
щеРус
5258 дн. тому
Невже журнали "Світ...", "Батискаф", "...глибина" та "Весь бізнес..." із "Бігудями" - українською мовою? (Оскільки у Star... та Haelth... пояснення НАЗВИ українською - у дужках).
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду