Матчі чемпіонату світу з футболу транслюватимуть у форматі 3D

6 Грудня 2009
11713
6 Грудня 2009
17:44

Матчі чемпіонату світу з футболу транслюватимуть у форматі 3D

11713
Матчі чемпіонату світу з футболу транслюватимуть у форматі 3D

За угодою ФІФА та Sony, матчі Чемпіонату світу з футболу вперше транслюватимуться у форматі 3D. Про це повідомляє інтернет-видання Lenta.ru з посиланням на агентство AFP.

 

24 футбольні матчі, що пройдуть у червні та липні, зніматимуть на професійні 3D-камери. Стереоскопічний запис транслюватиметься у різних містах світу - Берліні, Лондоні, Мехіко, Парижі, Ріо-де-Жанейро, Римі та Сиднеї. Пізніше ці відео можна буде придбати в магазинах та переглянути за допомогою стереоскопічних окулярів.

 

В майбутньому Sony планує інтегрувати 3D-технологію в інші свої продукти - телевізори, комп'ютери та ігрову консоль PlayStation 3. В корпорації сподіваються, що демонстрація ЧМ-2010 в 3D сприятиме зростанню популярності технології.

 

Вперше футбольний матч транслювався в 3D у жовтні 2009 року на стадіоні «Ацтека» (Мехіко) за участі команд Америка - Гвадалахара.

 

Чемпіонат світу цього року пройде у Південно-Африканській Республіці.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11713
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду