ICTV запускає проект про селебрітіз «Під прицілом»

4 Грудня 2009
16901
4 Грудня 2009
11:15

ICTV запускає проект про селебрітіз «Під прицілом»

16901
ICTV запускає проект про селебрітіз «Під прицілом»

19 грудня на ICTV стартує новий проект власного виробництва «Під прицілом». Про це повідомляє прес-служба каналу.

                

За інформацією прес-служби, у проекті зірки та їх оточення, юристи, психологи, журналісти та продюсери самі коментуватимуть  резонансні події шоу-бізнесу і відверто розповідатимуть про «темні сторони популярності». За інформацією каналу, в проект «Під прицілом» потраплять не лише українські  селебрітіз, а й зарубіжні. Журналісти ICTV співпрацюватимуть зі скандально відомими колегами та папарацці з Росії

 

«Ми робимо спробу поглянути на "зірку"  без зайвого зіркового пилу. Резонансні явища із світу шоу-бізнесу ми препаруємо, розглядаючи їх під  мікроскопом, збирамо всі можливі точки зору, не даючи оцінок. Теми програми підібрані так, щоб максимально зацікавити чоловічу аудиторію», -цитує прес-служба керівника департаменту власного виробництва ICTV Оксану Дихніч.

 

Перший випуск програми під назвою «Тіла на показ» розповідатиме про «оголення» у вітчизняному шоу-бізнесі.

 

Проект виходитиме щосуботи о 17:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16901
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ку-ку
5267 дн. тому
В украинском языке появился новый термин ? Неужели нельзя написать проще и ЕСТЕСТВЕННЕЕ - знаменитость. Зачем эти искусственные кальки с англ. языка ? Так гламурнее ?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду