Путіну запропонували піти у відставку в ефірі каналів «Россия» та «Вести 24»

3 Грудня 2009
16724
3 Грудня 2009
20:25

Путіну запропонували піти у відставку в ефірі каналів «Россия» та «Вести 24»

16724
Путіну запропонували піти у відставку в ефірі каналів «Россия» та «Вести 24»

Сьогодні, 3 грудня, прем`єр-міністру Російської Федерації Володимиру Путіну запропонували піти у відставку в прямому ефірі каналів «Россия» та «Вести 24». Про це з посиланням на блоги повідомляє інтернет-видання «Українська правда».

 

Несподівану пропозицію він отримав під час виходу у прямий ефір програми «Разговор с Владимиром Путиным», що, окрім телеканалів, транслювався на радіо «Маяк», «Радио России», «Вести FМ». Поки прем`єр спілкувався з ведучими, внизу екрану в рухомому рядку з`являлися запитання глядачів. Серед повідомлень з`явилося і таке: «Путину надо уйти раз и навсегда, премьер он никакой, он готов это сделать?»

 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

 

Скриншоти - www.pravda.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16724
Читайте також
28.07.2010 10:23
Сергій Грабовський
, для «Детектор медіа»
32 895
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
talant
5260 дн. тому
У нас и не такое в порядке вещей. А у них прям переворот. Наверно теперь кого-то уволят, или расстреляют.
Олена (Київ)
5260 дн. тому
Олександре, якби там не було, але новина приємна, погодьтеся :)
Александр (Сумы)
5260 дн. тому
Не очень верится что такое могли пропустить в эфир. Скорее всего это сделано намеренно, дабы показть что Путину вопросы реальные, а не заранее заготовленные. Шоу не смотрел. Думаю что вопросов/предложений такого типа должно было быть больше чем один. Так что это фейк.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду