УМХ почав продавати пресу через інтернет

2 Грудня 2009
28197
2 Грудня 2009
14:42

УМХ почав продавати пресу через інтернет

28197
УМХ почав продавати пресу через інтернет

1 грудня Український медіахолдинг відкрив он-лайн магазин market.umh.ua, де пропонує, зокрема, і ЗМІ холдингу - спецвипуски, разові та колекційні видання.

 

У повідомленні УМХ зазначено, що різниця у цінах, порівняно з традиційною роздрібною торгівлею, незначна.

 

Оплату приймають через платіжні карти, сервіс Portmone чи банківські перекази. В межах Києва передбачена кур'єрська доставка. Мешканцям інших населених пунктів пресу надішлють замовним листом чи бандероллю.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28197
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду