Financial Times оголосила конкурс есе

2 Грудня 2009
7905
2 Грудня 2009
13:14

Financial Times оголосила конкурс есе

7905
Financial Times оголосила конкурс есе

Видання Financial Times спільно з Європейським банком реконструкції та розвитку і Уні Кредит Банком оголошують міжнародний конкурс есе «Народжені у 89-му». Відповідне повідомлення опубліковане на сайті лондонської філії ЄБРР.

 

Конкурс присвячено 20-літтю падіння Берлінського муру. Втім, як ідеться в умовах конкурсу, присвячувати свої твори саме цій події необов`язково. Ця символічна руйнація є лише приводом для осмислення останніх двох десятків років європейської та особистої історії, своїх надій, планів, своєї країни та її майбутнього.

 

До участі запрошують «людей, народжених в період з 1980 по 1993 року, яким притаманні письменницькі чи журналістські амбіції». Географічно це мають бути мешканці країн колишнього СРСР та неіснуючої тепер Югославії. Обсяг тексту не має перевищувати 1500 слів. Мова написання - рідна або ж російська. Роботи можна надсилати до 31 грудня 2009 року на електронні адреси born_in_89@mail.ru, bornin89@ebrd.com.

 

Найкращі тексти увійдуть до збірника есе, що буде виданий у Лондоні англійською мовою. Переможець пройде стажування у газеті Financial Times.

 

Фіналісти отримають премії від банків-засновників конкурсу.

 

До складу журі увійшли політичний редактор Financial Times Кевін Пііл, український письменник та кіносценарист Андрій Курков, екс-віце-канцлер Австрії Єрхард Бусєк, хорватський письменник та видавець Нетад Попович, критик з Хорватії Сладяна Буковач, професор, завкафедри журналістики Лондонського Університету Кевін Клоз.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7905
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ау
5222 дн. тому
интересно, а результаты уже есть?
Хм?
5279 дн. тому
Ваши блоггеры писали об этом уже давно: http://blogs.telekritika.ua/?id=892
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду