Теледебати на Першому каналі відбудуться з 4 по 15 січня

2 Грудня 2009
23470
2 Грудня 2009
12:00

Теледебати на Першому каналі відбудуться з 4 по 15 січня

23470
Теледебати на Першому каналі відбудуться з 4 по 15 січня

З 4 по 15 січня 2010 року в ефірі Першого національного пройдуть телевізійні дебати кандидатів у президенти України. Про це йдеться у постанові Центральної виборчої комісії, яка була прийнята 1 грудня.

 

Як повідомили ТК у прес-службі ЦВК, після завершення передвиборної агітації на НТКУ відбудеться жеребкування пар кандидатів. Після цього у прямому ефірі пройдуть теледебати, у них кандидати мають брати участь особисто без посередництва своїх представників.

 

За  10 хвилин до ефіру, визначається учасник, який отримає право першим виступати. Форматом передбачена можливість кандидатів ставити один одному запитання та відповідати на них

 

Тривалість дебатів 60 хвилин. У разі якщо, хтось з кандидатів не прийде на ефір, його опонент отримає 30 хвилин ефірного часу для власної агітації.

 

 Теледебати вийдуть у праймі Першого національного - у проміжок між 19 та 22 годиною.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23470
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду