Міжнародна жіноча медіафундація шукає по світу сміливих журналісток

2 Грудня 2009
9801
2 Грудня 2009
11:13

Міжнародна жіноча медіафундація шукає по світу сміливих журналісток

9801
Міжнародна жіноча медіафундація шукає по світу сміливих журналісток

Міжнародний жіночий фонд ЗМІ (International Women's Media Foundation, IWMF) просить представників медіа визначитися з претендентами на «Нагороду за сміливість в журналістській діяльності 2010». Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю IWMF.

 

Надіслати дані про номінантів можна скориставшись сайтом організації. Перелік фіналістів затвердять до 5 березня 2010 року.

 

IWMF  заснувала премію за сміливість у журналістиці 1990 року. Вже двадцятий рік нею нагороджують жінок-журналісток, які продемонстрували у своїй роботі силу характеру, хоробрість і наполегливість у висвітленні важливих для суспільства тем, часто ризикуючи своїм життям і свободою.

 

Як повідомляла ТК, цього року відзнаку IWMF здобули репортер і редактор мінського бюро «Новой Газети» Ірина Халіп, радіожурналстка з Камеруна, яка з ризиком для власного життя досліджувала теми, присвячені правам людини у країні, та журналістка з Ірану, яку неодноразово заарештовували за репортажі на соціально-політичні теми.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9801
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду