У Запоріжжі вирішили реорганізувати НМПУ

30 Листопада 2009
8900
30 Листопада 2009
15:45

У Запоріжжі вирішили реорганізувати НМПУ

8900
У Запоріжжі вирішили реорганізувати НМПУ

Незалежна медіа-профспілка України є занадто централізованою організацією і потребує вдосконалення, зокрема, за рахунок зміцнення і розвитку регіональних організацій. Такої думки дійшли учасники зустрічі активістів профспілкового руху 28-29 листопада 2009 року в Запоріжжі.

 

Учасники обговорили низку змін до статуту НМПУ. В результаті вони запропонували внести зміни, які б передбачали конфедеративні засади функціонування профспілки.  

Крім того, під час заходу обговорювалася можливість перенесення координаційного центру профспілкового руху до регіонів зі зміною координатора раз на півроку, організація майбутнього з'їзду НМПУ, сплата членських внесків, боротьба з «джинсою» тощо.

 

У рамках зустрічі було проведено тренінг про захист прав журналістів.

 

У зустрічі взяли участь активісти і керівники місцевих профспілок з дев'яти регіонів України - Дніпропетровська, Запоріжжя, Києва, Криму, Луцька, Рівного, Сум, Хмельницького, Черкас.

 

Захід організовано за ініціативи Київської незалежної медіа-профспілки за підтримки Фонду Еберта.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8900
Теги:
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
O
5324 дн. тому
Там були не лише члени, але і симпатики, ті, хто бажає відродити профспілковий рух. Були люди не з самого Хемльницького і не з самого Дніпропетровська, а з областей.
korr
5324 дн. тому
Чудова і результативна зустріч, люди приїхали небайдужі, лишається содіватись на реалізацію:)
dnipro
5324 дн. тому
Однією з цілей зустрічі було реанімування або створення представництв профспілки в регіонах. А активісти з Дніпропетровської,Хмельницької та інших перелічених областей дійсно були.
уточнение
5324 дн. тому
Для сведения "Телекритики": в Днепропетровске организации НМПУ нет, так как ее "ликвидировали еще в 2007 году, точно как и организацию в Хмельницком. Достаточно поднять протоколы, которые все на хранении в КНМП.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду