У Польщі запускають три еротичні канали високої чіткості

26 Листопада 2009
20068
26 Листопада 2009
12:04

У Польщі запускають три еротичні канали високої чіткості

20068
У Польщі запускають три еротичні канали високої чіткості

Із грудня 2009 року польські глядачі матимуть змогу переглядати нові еротичні телеканали, які надаватимуть свої програми у стандарті високої чіткості (HD), повідомляє польське інтернет-видання Media2 з посиланням на Hollex.pl.

 

Про плани запуску в Польщі нових еротичних каналів Penthouse HD повідомлялося ще влітку, нині стали відомі подробиці. З грудня компанії Profan з Гдині та Hollex Sat Systems із Кракова розпочнуть продаж у Польщі карт доступу для прийому трьох каналів Penthouse HD через супутник. Карта з річним абонементом коштуватиме 999 злотих (367 доларів).

 

Головний канал Penthouse HD пропонуватиме «легку» еротику і спрямований, зокрема, на такі ринки, як Німеччина і Велика Британія. Два інші канали Penthouse HD1 і Penthouse HD2 пропонуватимуть жорсткішу еротику.

 

Media2 передбачає, що нові канали незабаром з'являться в пакетах польських супутникових і кабельних операторів. Нині еротика присутня в пропозиціях усіх трьох супутникових платформ (Cyfrowy Polsat, Cyfra+, Telewizja N), а також у кабельних провайдерів (у тому числі Vectra, Aster UPC Polska).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20068
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду