Канал «Россия» покаже власну версію гейм-шоу «5 против Галкина»

25 Листопада 2009
16281
25 Листопада 2009
10:59

Канал «Россия» покаже власну версію гейм-шоу «5 против Галкина»

16281
Канал «Россия» покаже власну версію гейм-шоу «5 против Галкина»

Телеканал «Россия» покаже власну версію гейм-шоу компанії FremantleMedia - 5 Against The Quizmaster («5 проти ведучого»). Про це повідомляє видання  Media Business Reports. Проект стартує у грудні.

 

Вестиме шоу Максим Галкін, і, відповідно, воно називатиметься «5 проти Галкина». Ліцензію на цей формат російський канал придбав у FremantleMedia, що, у свою чергу, купила його у німецької компанії i&u TV Produktion.

 

За умовами формату 5 Against The Quizmaster, п'ять учасників мають п'ять шансів задати питання ведучому вікторини. Перемагає той, на чиє питання ведучий не може відповісти.

 

«Ми одразу оцінили потенціал 5 Against The Quizmaster на міжнародному ринку. Це фантастична, добре закручена ідея ігрового шоу, і рейтинги у Німеччині були феноменальними», - зазначив президент Fremantle­Media Worldwide Entertainment Роб Кларк.

 

Програма 5 Against The Quizmaster вперше вийшла на каналі RTL цього року, і стала найрейтинговішим гейм-шоу з-поміж дебютантів 2009 року. Продаж телеканалу «Россия» став першою угодою щодо цього проекту після того, як формат представили Fremantle на Mipcom.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16281
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду