Мін’юст зареєстрував журнал «Книжковий вісник» і газети «Дзеркало життя» та «Дзеркало подій»

24 Листопада 2009
15875
24 Листопада 2009
12:10

Мін’юст зареєстрував журнал «Книжковий вісник» і газети «Дзеркало життя» та «Дзеркало подій»

15875
Мін’юст зареєстрував журнал «Книжковий вісник» і газети «Дзеркало життя» та «Дзеркало подій»

19 листопада Міністерство юстиції України ухвалило рішення про реєстрацію нових друкованих ЗМІ, зокрема 12 журналів, трьох газет і двох збірників.

 

Наказом №2182/5 зареєстровані журнали «Книжковий вісник», «Словарь сканвордов», «Військові літаки Другої світової війни» («Военные самолеты Второй мировой войны» і «Кишенькові годинники» («Карманные часы»), газета «Туризм и оздоровление», а також два збірники наукових праць Рівненського державного гуманітарного університету «Актуальні проблеми сучасної філології. Мовознавчі студії» й «Актуальні проблеми сучасної філології. Літературознавство».

 

Перереєстровані журнали «Сучасні інфекції» та «До і після весілля».

 

Наказом №2188/5 зареєстровані газети «Дзеркало життя» («Зеркало жизни») і «Дзеркало подій» («Зеркало событий») та журнали «Лиза. Классические кроссворды», «Любимые кейворды», «Сканворд-винегрет», «Сканворд-бутерброд», «Даша. Сканворды», «Слухи и советы», «Звёздные секреты» і «Мой любимый пёс».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15875
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду