INLINE Communications: Онлайн став найвпливовішим джерелом інформації для європейців

19 Листопада 2009
22711
19 Листопада 2009
14:42

INLINE Communications: Онлайн став найвпливовішим джерелом інформації для європейців

22711
INLINE Communications: Онлайн став найвпливовішим джерелом інформації для європейців

Міжнародне агентство зі зв'язків з громадськістю Weber Shandwick, представлене в Україні компанією PRP Ukraine, оприлюднило результати свого пан-європейського дослідження INLINE Communications. Дослідження  покликане виявити канали комунікацій, що найбільше впливають на думку споживачів та їх купівельні звички.

 

Як повідомляється у релізі PRP Ukraine, INLINE Communications виявило, що онлайн аdvocacy (огляди та рекомендації користувачів в онлайн) довіряють 26% європейських споживачів. До того ж, більшість європейців віком до 35 років зізнаються, що їм було б цікаво взаємодіяти зі своїми улюбленими брендами через соціальні мережі. Другим за впливом каналом комунікацій було визнано рекомендації друзів та родини (20%).

 

12% респондентів зазначили вплив друкованих медіа на прийняття рішень і 9% вказали радіо і телебачення. Лише 9% опитаних відзначили, що на їх вибір впливає реклама. 

 

Незважаючи на те, що онлайн визнано найбільш впливовим каналом комунікацій, близько 40% європейських споживачів довіряють прочитаному в інтернеті лише тоді, коли знаходять підтвердження цих фактів у традиційних медіа.

 

У ході дослідження було опитано 4,692 респондентів з шести європейських країн - Бельгії, Франції, Німеччини, Італії, Іспанії та Великобританії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22711
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду