Мін’юст зареєстрував журнал «Истории из жизни. С криминалом» і газету «Результат 100%»

17 Листопада 2009
15878
17 Листопада 2009
14:19

Мін’юст зареєстрував журнал «Истории из жизни. С криминалом» і газету «Результат 100%»

15878
Мін’юст зареєстрував журнал «Истории из жизни. С криминалом» і газету «Результат 100%»

13 листопада Міністерство юстиції України ухвалило рішення про реєстрацію нових друкованих ЗМІ - двох газет, шести журналів, одного бюлетеня та восьми збірників. Свідоцтва про державну реєстрацію новоствореним ЗМІ будуть видані після сплати реєстраційного збору.

 

Наказом №2136/5 зареєстрований збірник «Гуманітарні студії». Перереєстровано збірник «Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Філософія. Політологія».

 

Наказом №2140/5 зареєстровані журнали «Истории из жизни. С криминалом», «Педагогічна психологія. Історія та сучасність», «POP IDOL» (з англ..: - Поп Ідол), газети «Результат 100%» і «Казка від листоноші» («Сказка от почтальона») та збірники «Бізнес-довідник «БЕСТ-Маркетинг», «Збірник наукових праць «Політологічні студії», «Краєзнавець Хмельниччини», «Збірник наукових праць молодих вчених Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка», «Донецький археологічний збірник».

 

Перереєстровані журнали «Журнал психіатрії та медичної психології», «Трансформеры», збірники «Військово-науковий вісник», «Сільськогосподарські машини», «Наукові нотатки», «Вісник Житомирського національного агроекологічного університету» й альманах «Науково-теоретичний і громадсько-політичний альманах "Грані"».

 

Наказом №2149/5 зареєстровані журнал «Актуальні проблеми фізики, математики та інформатики», журнали - додатки до журналу «Полина»: «Умелая Хозяйка», «Знаки судьбы» і «Караван любви», бюлетень «Світ інтелектуальної власності» і збірники «Історія української географії» та «Русская литература. Исследования».

 

Перереєстровані журнали «Науково-технічна інформація» та «Все для поліграфії та виробництва реклами. Каталог постачальників».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15878
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду