Мін’юст зареєстрував журнал «Одетки для детки» і газету «Завтра України»

16 Листопада 2009
18695
16 Листопада 2009
15:54

Мін’юст зареєстрував журнал «Одетки для детки» і газету «Завтра України»

18695
Мін’юст зареєстрував журнал «Одетки для детки» і газету «Завтра України»

9 листопада Міністерство юстиції України зареєструвало два нові журнали, одну газету і три збірники.

 

Наказом №2096/5 зареєстровані журнали «Природна медицина» («Природная медицина», Medical Nature), «Одетки для детки», газета «Завтра України» («Завтра Украины») і збірники «Збірник наукових праць співробітників НМАПО імені П.Л.Шупика», «Записки історичного факультету» і «Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Серія: Проблеми регуляції фізіологічних функцій».

 

Водночас перереєстровані збірник «Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Серія: Біологія» і газета «Футбол по-українськи»

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18695
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду