До показу телеуроків долучилася телекомпанія «Акцент» у місті Шостка

10 Листопада 2009
12830
10 Листопада 2009
13:29

До показу телеуроків долучилася телекомпанія «Акцент» у місті Шостка

12830
До показу телеуроків долучилася телекомпанія «Акцент» у місті Шостка

У зв'язку з карантином місцеві телеканали все частіше почали вчити школярів з телеекранів. Зокрема в місті Шостка Сумської області вчителі по буднях почали давати телеуроки в ефірі місцевої телерадіокомпанії «Акцент», повідомляє «Газета по-киевски» 10 листопада 2009 року. Таким чином місцева влада вирішила не тільки заповнити карантинний час школярів, а й підтягнути їх по шкільній програмі.

 

Так, у 10-хвилинному ролику учням пропонуються визначення, ілюстрації по темі, а також даються домашні завдання. Телеканал уже показав уроки з біології та хімії для старшокласників. На черзі - уроки для молодших школярів.

 

«Аудиторія цих уроків - діти від початкових до старших класів, - розповіла директор ТРК "Акцент" Ірина Коваленко. - Вчителі дають новий матеріал, а після телеуроку ми повідомляємо номер телефону методкабінету управління освіти, щоб діти мали змогу вияснити незрозумілі питання у вчителів».

 

Як писала «Детектор медіа», телеуроки вже запропонував черкаський телеканал «Антена», але, на відміну від Шостки, не залучаючи коштів місцевої влади.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12830
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
naydonova
5297 дн. тому
Запрошуємо учасників проекту телеуроків на семінар з проблем медіаосвіти, який у січні 2010 проводить лабораторія психології масової комунікації та медіаосвіти Інституту соціальної та політичної психології АПН України. Запрошуємо вчителів із представниками учнівської молоді, виробників навчальних передач обговорити разом з психологами досвід, результати досліджень і перспективи. mediapsy@ispp.org.ua
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду