На телеканалі «Ера» з’явилися «Ера здоров’я», «Автодрайв» та «Ера якості»

9 Листопада 2009
7059
9 Листопада 2009
12:18

На телеканалі «Ера» з’явилися «Ера здоров’я», «Автодрайв» та «Ера якості»

7059
На телеканалі «Ера» з’явилися «Ера здоров’я», «Автодрайв» та «Ера якості»

На телеканалі «Ера» в ранковому блоці програм «Доброго ранку, Україно» з'явилися нові 20-хвилинні рубрики: «Ера здоров'я», «Автодрайв», а також повернулася до ефіру «Ера якості». Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба телеканалу «Ера».

 

Рубрику «Ера здоров'я», яка виходитиме щосереди у студійному форматі, вестиме нова телеведуча, редактор Марія Пуговиця. Вона обговорюватиме з гостем студії тему, на яку заздалегідь буде знято спеціальні сюжети.

 

«Автодрайв» щоп'ятниці виходитиме в ефір із Назаром Довгим. У рубриці буде представлено новини ДАІ та огляд авторинку, а також автовізитки публічних людей.

 

Ольга Ксьондз щочетверга вестиме рубрику «Ера якості», яка привертатиме увагу глядачів до якості того чи іншого товару чи продукту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7059
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду