Комісія з питань моралі шукає керівника прес-служби

6 Листопада 2009
11721
6 Листопада 2009
11:45

Комісія з питань моралі шукає керівника прес-служби

11721
Комісія з питань моралі шукає керівника прес-служби

Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі оголосила конкурс на заміщення вакантних посад начальника відділу (керівник прес-служби) і заступника начальника відділу (прес-служби), а також іще 12 фахівців, серед яких - помічник голови комісії.

 

Від кандидатів вимагається громадянство України, повна вища освіта відповідного спрямування, знання державної мови та вміння працювати на комп'ютері. Детальніше з умовами можна ознайомитися на сайті комісії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11721
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Неуч
5289 дн. тому
Яша, чудак! Поди купи себе підтвердження Вищої (с большой буквы) освіти. Сейчас это уже недорого (но и грамотнее от этого не станешь). А четкой разницы между порнографией и эротикой не знает даже сам Господь Бог. Так что тут тебе и Выща освита не поможет.
Яша Томский
5291 дн. тому
Готовий стати головою прес-служби. Досконале занння української мови, а також чітку різницю між порнографією і еротикою знаю. На жаль, не маю підтвердження Вищої освіти, хоча 25 років працюю на журналістських засадах, які вимагають вищої освіти, і нічого, справляюся... Чекаю на пропозиції: tomsky@ua.fm Мій сайт: tomskiy.name
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду