Актор Георгій Хостікоєв вестиме новий проект ICTV «Про зірок»

2 Листопада 2009
18894
2 Листопада 2009
18:14

Актор Георгій Хостікоєв вестиме новий проект ICTV «Про зірок»

18894
Актор Георгій Хостікоєв вестиме новий проект ICTV «Про зірок»

9 листопада на  ICTV стартує проект  «Про зірок». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Як вже писала ТК проект розповідатиме про життя зірок, а його виробництво здійснюватиме відділ публіцистичних програм каналу.

 

Ведучим проекту стане актор драматичного театру на Подолі Георгій Хостікоєв.

 

«Це буде щоденна 15-хвилинна ранкова програма, де ми розповідатимемо про всі новини, які трапляються у світі відомих та багатих, -цитує прес-служба керівника департаменту та продюсера проекту Оксану Соколову. - Кумедні випадки на сцені та за кулісами, життя зірок та їх родичів, найвідоміші злети та падіння - відтепер все це глядач побачить у програмі "Про зірок"».

 

Виходитиме проект з понеділка по п'ятницю, о 08:05. Нагадаємо,  раніше у цьому слоті виходив проект «Про Ziкаве.UA», чиє закриття на каналі наполегливо спростовували.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18894
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Otar Dovzhenko
5350 дн. тому
"у світі відомих та багатих," - осссссподи боже мій...
1
5350 дн. тому
та досить вже про зірок
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду