Кабельники проситимуть Нацраду за TVCI, «Первый канал. Всемирная сеть» та «РТР-Планету»

26 Жовтня 2009
27969
26 Жовтня 2009
16:34

Кабельники проситимуть Нацраду за TVCI, «Первый канал. Всемирная сеть» та «РТР-Планету»

27969
Кабельники проситимуть Нацраду за TVCI, «Первый канал. Всемирная сеть» та «РТР-Планету»

Кабельні оператори попросять Національну раду з питань телебачення і радіомовлення зняти обмеження щодо включення російських телеканалів в кабельні пакети. Про це йдеться в резолюції Форуму операторів кабельного телебачення, який відбувся 22 жовтня в рамках виставки ЕЕВС.

 

Протягом місяця кабельники звернуться до Нацради з вимогою зняти обмеження з телеканалів TVCI, «Первый канал. Всемирная сеть», «РТР-планета», «Детский», «Иллюзион+» і «Теле 9», які, на їхню думку, відповідають вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення.

 

Також учасники форуму вирішили до 1 грудня звернутися до Кабміну, Міністерства комунального господарства, НКРЗ, Нацради і Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоуправління з вимогою припинити стягнення з кабельників органами місцевого самоврядування плати за доступ до суміжних приміщень багатоквартирних будинків. Таку плату вони вважають незаконною. Її скасування, на думку операторів, може спинити зростання цін на послуги кабельного телебачення.

 

Крім цього, протягом трьох місяців кабельні оператори підготують звернення до суб'єктів законодавчої ініціативи про необхідність приведення положень закону «Про телебачення і радіомовлення» у відповідність до норм Європейської конвенції про транскордонне телебачення, внісши в нього зміни.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27969
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду