UBC запустив програму «Медіаринг» з Андрієм Андрющенком

22 Жовтня 2009
17182
22 Жовтня 2009
11:39

UBC запустив програму «Медіаринг» з Андрієм Андрющенком

17182
UBC запустив програму «Медіаринг» з Андрієм Андрющенком

На телеканалі UBC з'явилася програма про медіаринок «Медіаринг». 20-хвилинний проект виходить по середах о 21:35 з повторами кілька разів на день протягом тижня.

 

Автори програми - директор агентства Initiative Media (група «АДВ Україна») Андрій Андрющенко, pr-менеджер «АДВ Україна» Олена Дейнеко, інші спеціалісти групи. Ведучий - Андрій Андрющенко. Тематика - актуальні дискусійні питання та проблеми медіаринку, формат - обговорення теми двома опонентами у студії. Наприклад, темою випуску від 21 жовтня було телевимірювання як таке та вимірювання нішевих телеканалів зокрема, гостями студії стали керівний партнер групи Maxximum Вікторія Семененко та керівник відділу якісницьких досліджень ICTV Орест Білоскурський.

 

За словами генерального директора UBC Олександра Саломахи, програма розрахована щонайменше на один сезон.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17182
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Zara
5300 дн. тому
А знаете кому принадлежит эта идея и кто конкретно пригласил Андрущенко? Олег Арестархов :-). Можно спросить у Андрея.
ZLOY
5300 дн. тому
Ну и кто ее увидит на UBC??? Идея хорошая но пропадет незамеченой((((
benson
5300 дн. тому
Так и должно быть... а то тупо выглядит, когда ведущий плохо понимает, о чем говорят его гости...
mark
5301 дн. тому
хорошая идея. рекламному рынку давно нужна своя программа. видел полностью только одну программу. ведущий выглядит намного профессиональнее своих гостей-"экспертов" ;-)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду