Світлана Коляда стала керівником нового телепроекту ISTIL Studios

21 Жовтня 2009
19025
21 Жовтня 2009
12:36

Світлана Коляда стала керівником нового телепроекту ISTIL Studios

19025
Світлана Коляда стала керівником нового телепроекту ISTIL Studios

Світлана Коляда залишила посаду генерального продюсера супутникового телеканалу «Ок» (компанія «OSK-Одеса») заради нового проекту ISTIL Studios. Про це ТК стало відомо від самої Світлани Коляди. «Так, зараз я вже працюю в Києві. Дмитро Котеленець запропонував мені стати керівником нового проекту, і я погодилася. Проект маємо запустити в цьому телесезоні на одному з загальнонаціональних каналів», - сказала Світлана Коляда.

 

Генеральний директор ISTIL Studios Дмитро Котеленець підтвердив ТК цю інформацію. За його словами це має бути авторське шоу соціальної направленості.

 

«Про деталі ще зарано говорити. Щодо телеканалу, то у нас підхід такий: спочатку ми робимо пілот, а тоді ведемо переговори з каналами. Але оскільки це соціальне шоу, то, очевидно, ідеться  про загальнонаціональний канал», - зазначив Котеленець.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19025
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Юность ;)
5318 дн. тому
Светочка, удачи! Днепр не потопляем!
ЗЛИЙ ТА СТРАШНИЙ
5318 дн. тому
...файна фотка...
цвЯточек
5318 дн. тому
Светлана Коляда нормальная барышня.Иногда жестковата, но всегда по делу. Работала с ней и училась у неё. она чудесный руковод!
гость
5318 дн. тому
Светуля, давно о тебе не слышал! Рад за тебя. Рули там, и активнее. Это ты умеешь!
удивленный.уточнение
5318 дн. тому
Лицо перекошенное у Моськи из ТСН, а Светлана Коляда вполне приятная дама!
Удивленному
5318 дн. тому
Да пошел ты!!!!
не злой
5318 дн. тому
Молодец,Светочка.Удачи тебе!А фото старое...
удивленный
5318 дн. тому
Какое-то лицо у неё сегодня перекошенное!
томагочЧи
5318 дн. тому
Кто в трезвом уме станет "косить" под плюсовскую моську? Это у моськи выбора уже нет - с таким лицьом родилась, не к ночи будь помянута..
интересуюсь
5318 дн. тому
Ей снять очки - копия Моськи с плюсов! А раньше косила под Остепенко. Г-жа Коляда, а свое собственное лицо вы надеваете по праздникам в кругу семьи? или вообще потеряли?
Вася
5318 дн. тому
Мы на пороге нового скандала.
nata
5318 дн. тому
Якщо Коляда прийшла на цей проект, все має бути добре. Одна з кращих топ-менеджерів на телебаченні
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду