«Первый канал» виходить зі складу акціонерів «Інтера»?

21 Жовтня 2009
9210
21 Жовтня 2009
11:37

«Первый канал» виходить зі складу акціонерів «Інтера»?

9210
«Первый канал» виходить зі складу акціонерів «Інтера»?

Російський «Первый канал» передав свій пакет акцій «Української незалежної ТВ-корпорації» (телеканал «Інтер») ВТБ Банку в номінальне утримання. Відповідне повідомлення міститься на порталі розкриття інформації Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

 

Повідомлення розміщене за класифікацією «Відомості про зміну власників акцій, яким належить 10 і більше відсотків голосуючих акцій». Передання акцій в номінальне утримання не обов’язково говорить про зміну власника, але може й свідчити про намір «Первого канала» продати свою частку (29%) у статутному капіталі «Інтера».

 

«Детектор медіа» ще 16 жовтня звернулася до піар-відділу «Первого канала» з проханням прокоментувати подію, зокрема повідомити, чи має він намір продати означений пакет. Після кількох днів роздумів канал відповів, що ніяк не коментуватиме інформацію.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9210
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
О
5318 дн. тому
Юля молодец, все успевает!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду