В Оксфорді починаються треті Міжнародні змагання з медіаправа

20 Жовтня 2009
8581
20 Жовтня 2009
15:31

В Оксфорді починаються треті Міжнародні змагання з медіаправа

8581
В Оксфорді починаються треті Міжнародні змагання з медіаправа

В Оксфордському університеті оголосили про початок чергових студентських Міжнародних змагань з медіаправа The Monroe E. Price International Media Law Moot Court Competition - 2010, повідомляє Інститут медіаправа.

 

Змагання проходять утретє. У 2008 році перемогла команда з Малайзії, а у 2009 році - зі США.

 

Для участі у змаганнях необхідно сформувати команду з 2-4 учасників і тренера та зареєструватися, подавши реєстраційну форму не пізніше 30 листопада 2009 року. Команда може складатися зі студентів з одного або декількох університетів будь-якої спеціальності, які мають достатні знання у сфері стандартів свободи слова та мас медіа і за умови, що студент раніше не брав участі у цих змаганнях.

 

Змагання складаються з двох етапів: письмового та усного. На першому етапі команда має дослідити матеріали справи щодо порушення права на свободу вираження поглядів та підготувати два меморандуми: з позиції заявника та з позиції уряду. Після оцінки письмових матеріалів кращі команди будуть запрошені на другий фінальний етап змагань, що проходитиме у стінах Оксфордського університету у березні 2010 року.

 

Реєстраційний збір на одну команду з п'яти осіб (4 учасники і тренер) становить 875 фунтів стерлінгів. Крім цього учасники самостійно сплачують витрати на проїзд та проживання.

 

The Monroe E. Price International Media Law Moot Court Competition створено 2008 року Програмою порівняльного медіаправа та Центром соціо-правових студій - підрозділами Оксфордського факультету права у співробітництві з Міжнародною асоціацією медіаюристів (IMLA).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8581
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду