Мін’юст зареєстрував вісім журналів про літаки

15 Жовтня 2009
18781
15 Жовтня 2009
14:07

Мін’юст зареєстрував вісім журналів про літаки

18781
Мін’юст зареєстрував вісім журналів про літаки

8 жовтня Міністерство юстиції зареєструвало нові друковані видання, серед яких 3 газети, 19 журналів і 4 збірники.

 

Наказом № 1805/5 зареєстровані газети «Карапузики», «УММА», журнали «Беспроводная Украина», «Скубі Ду! на ДВД» («Скуби Ду! на ДВД»), «Скубі Ду! Колекція ДВД» («Скуби Ду! Коллекция ДВД»), «Радянські літаки» («Советские самолеты»), «Колекція кишенькових годинників» («Коллекция карманных часов»), Students, «Вісник клубу панкреатологів» («Вестник клуба панкреатологов»), «Женские истории. Откровенные, душевные, правдивые».

 

Перереєстрований журнал «Здоров'я жінки» («Здоровье женщины»).

 

Наказом № 1806/5 зареєстровані збірники «Географія та туризм», «Гідрологія, гідрохімія і гідроекологія» і журнал «Імунологія та алергологія: наука і практика».

 

Перереєстровані збірник «Сходознавство» і журнал «Транспорт».

 

Наказом № 1807/5 зареєстровані журнали «Українська подорож» (Ukrainian Trip), «Новини кіноекрана» і збірник «Микола Гоголь. Україна. Європа»


Наказом № 1808/5 зареєстровані збірник «Проблеми військової охорони здоров'я», журнал «Мокси Мини» і газета «Поради та секрети» («Советы и секреты»).


Наказом № 1809/5 зареєстровані журнали «Бойові літаки» («Боевые самолеты»), «Бойові літаки Росії» («Боевые самолеты России»), «Бойові літаки. Російська колекція» («Боевые самолеты. Русская коллекция»), «Бомбардувальники» («Бомбардировщики»), «Військові літаки» («Военные самолеты»), «Військова авіація» («Военная авиация») та «Легендарні літаки» («Легендарные самолеты»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18781
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Умник
5312 дн. тому
Странный выбор заголовка, только самолеты разве зарегистрировали. Надо было назвать - Мін’юст зареєстрував два журнали про Скубі Ду
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду