Український фільм «Прикольна казка» здобув призи кінофестивалів у Китаї та Болгарії

13 Жовтня 2009
19777
13 Жовтня 2009
14:15

Український фільм «Прикольна казка» здобув призи кінофестивалів у Китаї та Болгарії

19777
Український фільм «Прикольна казка» здобув призи кінофестивалів у Китаї та Болгарії

Український повнометражний ігровий кінофільм «Прикольна казка» Романа Ширмана отримав дві нагороди міжнародних кінофестивалів. Про це повідомляє портал «Кіно-коло».

 

У вересні фільм-казку відзначили спеціальним призом «Фенікс Айленд» Х Міжнародного кінофестивалю дитячих фільмів у Китаї. Цього року в міжнародній конкурсній програмі фестивалю змагалися 19 повнометражних ігрових та анімаційних фільмів з 17 країн світу: Китаю, України, Канади, Ірландії, Франції, Ісландії, Колумбії, Швеції, Індії, Таїланду, Шрі-Ланки, Пуерто-Рико, Чилі, Нідерландів, Японії, Кореї й Німеччини.

 

2 жовтня «Прикольна казка» виборола головний приз X Балканського фестивалю фільмів і телевізійних програм для дітей та юнацтва «Арт-Амфора». Тут було представлено 34 ігрових, документальних та анімаційних картин і телепрограм з Болгарії, Боснії й Герцоґовини, Польщі, України, Росії, Німеччини, Італії, Казахстану, Узбекистану тощо.

 

Продюсером стрічки є Олена Фетисова. Фільм було знято 2008 року за підтримки Державної служби кінематографії України у копродукції з Міністерством культури Естонії.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - kinokolo.ua

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19777
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Абдуллаев
5281 дн. тому
Фильм так себе, но Ширман молодец - не часто так удачно переключаются в тематике.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду