Disney продав FlashForward у понад 100 регіонів

13 Жовтня 2009
9722
13 Жовтня 2009
10:54

Disney продав FlashForward у понад 100 регіонів

9722
Disney продав FlashForward у понад 100 регіонів

Фантастичний серіал FlashForward підтверджує статус найгарячішої прем'єри осені, присвоєний йому авансом. Як повідомляє http://www.variety.com/, картину вже продано у понад 100 територій по всьому світу. 

 

Нагадаємо, серіал нещодавно стартував на американському телеканалі ABC. Права на його трансляцію придбали вже, зокрема, російський «Первый канал», TF1 (Франція), ProSieben (Німеччина), TV4 (Швеція), а також пейбокси AXN (Центральна та Східна Європа),  AXN (Японія), Fox Intl. Channels (Росія), M-Net (Африка) та Orbit Showtime (Середня Азія).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9722
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Yu
5310 дн. тому
Ну почему никакой. Все успешное в мире рано или поздно приходит и к нам
Flash
5310 дн. тому
2bunny: Почему ни слова? Fox Intl. Channels вещает в том числе и на Украину. FlashForward идёт на кабельно-спутниковом канале FoxLife по пятницам.
bunny
5310 дн. тому
в чем такая ценность данной информации для читателей Телекритики? Про местный рынок ни слова.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду