MIPCOM’2009: Новий канал купує японський формат, а «1+1» та ICTV цікавляться «Десантурою»

7 Жовтня 2009
10149
7 Жовтня 2009
15:55

MIPCOM’2009: Новий канал купує японський формат, а «1+1» та ICTV цікавляться «Десантурою»

10149
MIPCOM’2009: Новий канал купує японський формат, а «1+1» та ICTV цікавляться «Десантурою»

Новий канал купує формат японського шоу «Маскарад». Про це повідомляє Media Business Reports.

 

За інформацією видання, таких домовленостей канал досягнув на канському телеринку MIPCOM'2009, однак поки невідомо Новий придбав формат чи  тільки опціон на нього. ТК звернулась до прес-служби Нового каналу, однак там пообіцяли уточнити деталі щойно керівники каналу повернуться з Канн.

 

МBR  повідомляє про те, що на MIPCOM'2009 «1+1» цікавився купівлею  російських «чоловічих» серіалів та мелодрам. А за неофіційною інформацією  «Плюси» і ICTV були зацікавлені у купівлі  серіалу  «Десантура».

 

Також, за інформацією MBR з посилання на неофіційні джерела, у каналу ТВі більше не буде преференцій щодо придбання прем'єрних показів російських серіалів, «які він отримував за особистим розпорядженням власників». І відтепер дистрибутор «Домашній екран» (наближений до Гусинського), що раніше віддавав прем'єри на ТВі, співпрацюватиме з іншими каналами. Це припущення MBR зумовлене інформацією на ринку про бізнес-конфлікт між інвесторами каналу - Володимиром Гусинським та Костянтином Кагаловським, публічним проявом якого стало те, що Євген Кисельов залишив ТВі.

 

Нагадаємо,  минулого року ТВі придбав пакет прем'єрних серіалів російської компанії «Форвард-фільм». До пакету увійшли серіали, перші сезони яких торік транслювалися в ефірі каналів «Інтер», «1+1» та ICTV.

 

Однак генеральний директор ТВі Микола Княжицький наголосив в коментарях ТК, що його канал не мав жодних преференцій у купівлі цього продукту: «Ми купувати те, що вважали за потрібне. Але це була угода між продавцем і покупцем. Деколи ми йшли на контракти, які деколи не були вигідними для нас. А тепер у зв'язку з кризою будемо ретельніше до цього ставитись».

 

За його словами, відтепер ТВі більше не купуватиме великих пакетів у цієї групи компаній, а працюватиме з  різними дистрибуторами.

 

«Тому що ми не завжди були задоволені результатами, які дають ці прем'єри. Тому ми шукатимемо ті прем'єри, які даватимуть кращі результати», - зауважив Княжицький.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10149
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду