ПРОМО: Андрій Доманський відшукав зв'язок між українською мовою і неприємними людьми (ВІДЕО)

6 Жовтня 2009
6415
6 Жовтня 2009
15:56

ПРОМО: Андрій Доманський відшукав зв'язок між українською мовою і неприємними людьми (ВІДЕО)

6415
ПРОМО: Андрій Доманський відшукав зв'язок між українською мовою і неприємними людьми (ВІДЕО)

У новій «Телятині» - обличчя «Нового каналу» («Хто проти блондинок?», «Тільки правда», «Фабрика зірок-3», «Інтуїція») - Андрій Доманський. Він охоче ділиться з глядачами тим, що читає він у туалеті, про наміри вести корпоративи з дружиною Лідією Таран (1+1), як ставиться до політики і до власних жартів... та багато іншого.

 

Ведучі проекту Сергій Неретін та Дмитро Федоров спробують переговорити найкращого телеведучого розважальних програм 2009-го року (за версією «Телетріумфу - 2009»). Чи вдалося їм це - дізнаєтеся після перегляду «Телятини № 6», трейлер якого перед вами:

 

 

Також у «Телятині» світитимуть обличчями російський шоумен Микола Фоменко (РТР); ідеолог комік-трупи «Маски-шоу» Георгій Дєлієв; актор, ведучий та телепродюсер Ілля Ноябрьов та ведучий інформаційної програми «Правда» (ТВі) Роман Скрипін.

 

Свіжа «Телятина» з Андрієм Доманським з'явиться на ТК вже цього тижня!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6415
Читайте також
14.10.2009 15:59
Мария Токарева, для «Новой» газеты
28 507
Коментарі
17
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор
5322 дн. тому
Руль, у чому тобі не поталанило в житті? Правильно Тарас сказав про Доманського БИДЛО...
Руль
5323 дн. тому
Домик, не обращай внимания - на форумы пишут в основному те, коум не повезло в жизни
Круть
5323 дн. тому
ВСЕ ТУТ - ТУПО ЗАВИСТНИКИ, НЕУЖЕЛИ ВЫ НЕ ПОНИМАЕТЕ?!
Тарас
5323 дн. тому
Доманський мабуть у туалеті їсть якщо таке каже. Одно слово, CENSORED...
Микола
5323 дн. тому
Така людина не достойна бути присутньою на українському телебаченні (поділ людей за мовною ознакою не робить нікому честі, а тим більше ведучому, журналісту).
cet
5324 дн. тому
Моська, Потап-Каменских, Цымбалюк, Таран. И это плюсы??????? Отстойник фриков. Более случайный подбор персонажей трудно себе представить.
44
5324 дн. тому
Домик ваш рулит на заднем дворе кривым самокатом! Горбунову он в подметки не годится! Доманский вульгарный жлобоватый полуведущий! И Лида такая же - для районного ТВ с хриплым голосом. Такое несоответствие формы и содержания я встретил только у Таран. Необразованная, неумеющая говорить, с резким, непоставленным голосом тетя с обличьем ангела. Диссонанс как от ржавчины по стеклу. Доманский же просто безбашенный, это его основное качество. Но одной безбашенности как минимум недостаточно.
Цезаріо
5324 дн. тому
Ах, Домік - наше всьо! CENSORED Таран нє под стать єму... одеському мачо!
??
5325 дн. тому
А як же кохана дружина Ліда, яка розмовляє українською?
kolya
5325 дн. тому
А шо вы накинулись? На Доманского? - так это из зависти...и кстати - с ним никто интервью почти никогда не брал. Погуглите
Lom
5325 дн. тому
який дурень, ДУРЕНЬ!!!, сказав першим, що тупанський щось із себе уявляє? яке відношення до України має це нещастя? ніякого.
Laskala
5325 дн. тому
Домік справді руліт на ТБ... Краще нього не знайти. А чого ж то рідна мова йому не до вподоби? І хто такі "западлістські персонажі" - може западенські?
Горячофф
5325 дн. тому
CENSORED Перснонажи говорящие на русском языке, чаще всего - с Донбасса. Говорящие на английском - приезжие и проч. доманский, конечно, мега стар, но какая-то не прикольная, манекеноподобная. А то что он лучший в развлекательном жанре на телеке, так это без сомнения. У нас такая конкуренци, что просто очевидно, что тот, кто больше передач ведет, тот и лучший.
Нино
5325 дн. тому
Раздражает публичная демонстрация родственных связей и отношений с Таран.Ну.може,хватит.
Алегарф
5325 дн. тому
Почему-то всегда как вижу Доманского не покидает ощущение, то ли он фильмов с мультиками на VHS-кассетах пересмотрел в своё время то ли он считает вот эти свои кривляния признаком мастерства телеведущего... Да, не дурной, но и потенциала там нет, самодовольный, часто переигрывает.
Таня
5325 дн. тому
+1 до чого українська мова до заподлістих пєрсонажей в странє?
Рома
5325 дн. тому
От триндюк
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду