Футбольний матч Україна – Англія британці побачать тільки в інтернеті

5 Жовтня 2009
22427
5 Жовтня 2009
19:26

Футбольний матч Україна – Англія британці побачать тільки в інтернеті

22427
Футбольний матч Україна – Англія британці побачать тільки в інтернеті

Кваліфікаційний матч чемпіонату світу з футболу 2010 року між Україною та Англією в суботу, 10 жовтня, буде показаний у Британії наживо тільки користувачам інтернету щонайменше за 4,99 фунтів стерлінгів (понад 60 гривень), повідомляє «Бі-бі-сі».

 

Міжнародна агенція Kentaro, яку Федерація футболу України призначила розпорядником, спочатку продала права на телевізійну трансляцію гри в Британії компанії Setanta, що займалася платним телебаченням. Проте компанія збанкрутувала, і права на трансляцію в інтернеті були передані компанії Perform.

 

«Права належать українській Федерації футболу і агентам, яких вони призначили для їхнього продажу. Традиційна телевізійна платформа була б ідеальною для показу гри, але це не від нас залежить», - сказав «Бі-бі-сі» речник англійської Футбольної асоціації Адріан Бевінґтон.

 

Раніше всі матчі збірної Англії демонструвалися на телебаченні, відзначає «Бі-бі-сі». Нині глядачі зможуть передплатити матч через систему електронних розрахунків PayPal. Для тих, хто передплатить матч до середи, вартість становитиме 4,99 фунтів, у четвер і п'ятницю вона зросте до 9,99 фунтів, а в суботу сягне 11,99 фунтів.

 

Як розповів «Бі-бі-сі Спорт» виконавчий директор Kentaro Пітер Сільверстоун, переглядати трансляцію гри можна буде так само, як інші відеопотоки в інтернеті (YouTube чи BBC i-Player) - через окреме вікно з плеєром. Також у прямому ефірі гру покаже мережа кінотеатрів Odeon.

 

Kentaro пообіцяла «найкращу команду коментаторів». Зокрема, коментуватиме матч колишній головний тренер збірної Англії Свен-Ґоран Ерікссон.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22427
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
7
5339 дн. тому
crisis crisis its so hard be my be my credit card
Алегарф
5340 дн. тому
А норвежцы вон рассержены на Рыбака (победитель Евровидения) из-за того, что норвежское телевидение ради экономии денег для проведения конкурса в следующем году отказывается от трансляции футбольных матчей. Такой прям показушный кризис... ; )
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду