Мін’юст зареєстрував журнали Poker та «Адвокат водителя»

1 Жовтня 2009
19230
1 Жовтня 2009
15:51

Мін’юст зареєстрував журнали Poker та «Адвокат водителя»

19230
Мін’юст зареєстрував журнали Poker та «Адвокат водителя»

28 вересня Міністерство юстиції України зареєструвало 12 нових журналів, один збірник і альманах.

 

Наказом №1744/5 зареєстровані журнали Poker та International Journal of Stroke. Russian-language edition.

 

Наказом №1745/5 зареєстровані журнали «Вчені записки Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського», серії «Біологія, хімія», «Географія», «Економіка і управління», «Історичні науки», «Фізико-математичні науки», «Філологія. Соціальні комунікації», «Філософія. Культурологія. Політологія. Соціологія», «Юридичні науки», усі - трьома мовами (українська, російська, англійська).

 

Наказом №1746/5 зареєстровані журнали «Калейдоскоп отдыха» й «Адвокат водителя», збірник «Вісник Академії митної служби України. Серія: Державне управління» та альманах «Дорожный Альманахъ».

 

Також перереєстровані газета «Історична, культурологічна газета "Енциклопедія ХХІ"», «Историческая культурологическая газета "Энциклопедия ХХІ"» і журнал «Східний Світ» (The World of the Orient).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19230
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду