РЕКЛАМА: Третій Всеукраїнський конкурс для представників ЗМІ «Життя триває!»

1 Жовтня 2009
8097
1 Жовтня 2009
13:03

РЕКЛАМА: Третій Всеукраїнський конкурс для представників ЗМІ «Життя триває!»

8097
РЕКЛАМА: Третій Всеукраїнський конкурс для представників ЗМІ «Життя триває!»

С 1 жовтня 2009 року по 1 травня 2010 року БФ «Здоров'я жінки і планування сім‘ї» при підтримці ТОВ «Мері Кей (України) Лтд» проводить третій всеукраїнський конкурс оригінальних робіт для представників ЗМІ «Життя триває!».

 

Рак молочної залози - це хвороба не лише жінки, але і цілої родини. «Що робити? Як далі жити? До кого звернутися? Хто допоможе?» Відповіді на ці запитання, а також особисті приклади жінок, які перенесли це захворювання, додають впевненості і дають надію кожному. Адже головне - не боятися, необхідно говорити і питати. «Задай питання - і ти обов'язково отримаєш на нього відповідь»

 

Ми впевнені, що завдяки сумісній діяльності громадських організацій, комерційних структур, керівництва держави, журналістів України, а також особистої участі кожної людини до цієї проблеми, бар'єр страху і непорозуміння зі сторони жінок України буде подолано. Інформація про захворювання, методах її лікування і реабілітації, існуючих програмах у даному напрямку - це лише перші кроки до формування здорової нації України. Жінка відповідає за здоров'я своєї родини, а кожна здорова родина - це здорова нація!  

 

На конкурс приймаються роботи в категоріях: друковані та електроні ЗМІ, радіо матеріал, теле матеріал. У кожній категорії проводиться нагородження з наступними преміями:

1-а премія  - 5000 гривень

2-га премія - поїздка в санаторій «Місхор» на 3 дні разом з групою жінок, які перебувають на програмі реабілітації. Дата поїздки узгоджуватиметься додатково.

3-тя премія - набір продукції т.м. «Mary Kay®

 

Переможців конкурсу буде обирати журі у складі:

  • Галина Майструк, Голова правління БФ «Здоров'я жінки та планування сім'ї»
  • Людмила Павличенко, Старший менеджер з реклами і зв'язків із громадськістю
  • Жанна Лаврова, головний редактор журналу «Натали»
  • Олена Скачко, головний редактор журналу «Единственная»
  • Наталія Хоменко, головний редактор журналу «Лиза»
  • Ігор Романенко, режисер-продюсер, студія-продакшн «Телерадіосервіс»

 

Короткі умови конкурсу:

  • У конкурсі можуть прийняти участь журналісти різних друкованих і електронних видань, а також теле і радіо журналісти, які розмістили свою статтю/сюжет у будь-якому друкованому виданні/теле/радіо ефірі. На конкурс необхідно надсилати статтю/сюжет у файлі Word/CD/DVD із посиланням на джерело публікації/показу, а також оригінал статті в опублікованому вигляді.
  • Статті приймаються на українській і російській мові в період з 1 жовтня 2009 року по 1 травня 2010 року. Статті, що були надіслані після 1 травня 2010 року, розглядатися не будуть.
  • Стаття повинна бути створена та опублікована/показана в період з 1 жовтня 2009 по 1 травня 2010 року. Кількість робіт одного автора не менше двох. Автор може створити цикл робіт, що відповідає тематиці конкурсу.
  • Визначення переможців відбудеться в період з 1 травня по 15 травня 2010 року. Час та місце нагородження переможців буде повідомлено додатково.

 

Можливі теми робіт:

  • Рак молочної залози, дані соціологічних досліджень
  • Фактори ризику, розвитку раку молочної залози
  • Ранні методи діагностики, де можна зробити УЗІ та пройти мамографію, само обстеження
  • Методи лікування, що необхідно знати про хіміотерапію, опромінення, операції
  • Куди і до кого звертатися в першу чергу
  • Психологічні аспекти спілкування в сім'ї в період захворювання, вміння пояснити дітям проблему.
  • Створення громадських організацій допомоги жінкам, що перенесли рак молочної залози, психологічна підтримка жінок після операції
  • Фізична культура, харчування, образ життя, відпочинок, чого стерегтися
  • Що таке грудні протези, які документи необхідні для безкоштовного отримання протезів, де отримати спеціальну одежу, як оформити інвалідність
  • Існуючі програми, що направлені на підтримку жінок
  • Інші теми, що відповідають тематиці конкурсу

Аби стати учасником конкурсу, надсилайте оригінали ваших робіт і заявку на участь у конкурсі за адресою: 04050, м. Київ, вул. Глибочицька 4, ТОВ «Мері Кей (Україна) Лтд» з поміткою «Конкурс для журналістів» та по електронній пошті Nataliia.Zadora@mkcorp.com

З питань участі і проведення конкурсу, отримання повної інформації по умовам конкурсу звертайтесь за телефоном: 8 044 490 68 50 - Спеціаліст у зв'язках з громадськістю Задьора Наталія

Із роботами переможців попередніх конкурсів ви можете ознайомитися на сайтах http://www.marykay.ua/ чи  http://www.womenhealth.org.ua/.

20 жовтня 2009 року в готелі «Хрещатик» (Київ) відбудеться круглий стіл-тренінг для журналістів, присвячений Всеукраїнському Дню боротьби з раком молочної залози. Більш детальна інформація і акредитація на участь у тренінгу проводиться за телефоном 8 044 490 68 50 чи по e-mail nataliia.zadora@mkcorp.com, контактна особа - Задьора Наталія

 

19 и 20 жовтня 2009 року в рамках проекту «Глобальна ілюмінація» Український Дім (вул. Хрещатик, 2) у Києві, третій рік поспіль, буде підсвічено рожевим кольором.

 

А ви бачили це свічення своїми очима? Ви розповіли про цей захід своїм друзям?  

Це найменше, що може зробити кожен з нас, аби підтримати жінок України і всього світу!

По даними ВОЗ, у світі щорічно виявляється 1 млн. випадків раку груді.  

Жовтень - це місяць підтримки жінок, які хворіють рак груді. У цей період в усьому світі проводяться марші, забіги, концерти, виставки і тематичні вечори з метою розповсюдження інформації про цю хворобу, збору коштів на раню діагностику, лікування та реабілітацію.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8097
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду