Мін’юст зареєстрував газети «Львівська пошта» й «Українська літературна газета»

28 Вересня 2009
18807
28 Вересня 2009
12:51

Мін’юст зареєстрував газети «Львівська пошта» й «Українська літературна газета»

18807
Мін’юст зареєстрував газети «Львівська пошта» й «Українська літературна газета»

21 вересня Міністерство юстиції України зареєструвало чотири газети, два журнали та один збірник.

 

Наказом №1686/5 зареєстрована газета «Газета для єврейської спільноти "Наш час"».

 

Наказом №1687/5 зареєстровані журнал «1000 полезных советов», збірник «Теоретико-методичні проблеми виховання дітей та учнівської молоді» та газети «Львівська пошта» й «Українська літературна газета» (Ukrainian Literary Newspaper).

 

Водночас перереєстровані журнали  «Юридичний авангард» («Юридический авангард», Legal Vanguard), «Міжнародний неврологічний журнал» («Международный неврологический журнал», International Neurological Journal), «Здоров'я дитини» («Здоровье ребенка», Child's Health), «Нескучный сад» і газета «Українська музична газета».

 

Наказом №1680/5 зареєстровані журнал «Незалежний театральний журнал "Коза"», газета «Информационно-развлекательная газета "Тусовка"».

 

Перереєстровані журнали HELLO!, «Буковинський медичний вісник» і збірник «Збірник наукових праць Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди "Лінгвістичні дослідження"».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18807
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду