Перший діловий запустив проект «Злиття та поглинання» російською і англійською мовами

25 Вересня 2009
18890
25 Вересня 2009
13:16

Перший діловий запустив проект «Злиття та поглинання» російською і англійською мовами

18890
Перший діловий запустив проект «Злиття та поглинання» російською і англійською мовами

Перший діловий запускає  проект власного виробництва «Злиття та поглинання». Як повідомляє прес-служба каналу, програма розповідатиме про найважливіші бізнес-угоди, які вплинули на світову та українську економіку та  майбутні  переділи економічного сектору. «Злиття та поглинання» виходитиме російською і англійською мовами (в нічному ефірі).

 

Як пояснили ТК на каналі, вже вийшли два тестові випуски, а з 25 вересня програма в ефір виходитиме повноцінно.

 

Окрім цього в новому сезоні в сітці Першого ділового збільшилась кількість новинних блоків («Новини» виходять щогодини, а програмам «Бізнес» - кожні 30 хвилин) та з'явилась нова інформаційно-аналітична програма Astrum Daily, яка розповідає про фондовий ринок та макроекономічні тенденції.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18890
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Толік
5334 дн. тому
Українець, так а хто з клієнтів Аструм-капітала говорить українською?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду