Новий канал знімає нове форматне шоу «Інтуїція» з Андрієм Доманським

22 Вересня 2009
21871
22 Вересня 2009
10:37

Новий канал знімає нове форматне шоу «Інтуїція» з Андрієм Доманським

21871
Новий канал знімає нове форматне шоу «Інтуїція» з Андрієм Доманським

Новий канал запускає ігрове шоу власного виробництва «Інтуїція», повідомляє прес-служба. Зйомки вже розпочалися, а саме шоу вийде в ефір у 2010 році.

 

«Інтуїція» - це українська адаптація американського формату Identity, що виходив у 2007 році в мережі NBC. Російська версія цього ігрового шоу під назвою «Интуиция» з ведучим Віктором Логіновим нині виходить на Новому каналі.

 

Ведучим української «Інтуїції» буде Андрій Доманський. Над адаптацією формату працює та сама знімальна група, що адаптувала Beat The Blondes у шоу Нового каналу «Хто проти блондинок?». У планах знімальної групи - 18 випусків ігрового шоу.

 

«Нашу "Інтуїцію" ми робитимемо більш схожою на оригінальний формат, ніж російський проект. При цьому ми не позбавлені можливості придумувати щось своє. Деякі правила творці формату залишили на розгляд творчої групи, і ми вже придумали нюанс, котрий відрізнятиме нашу програму від інших варіантів Identity», - цитує прес-служба продюсера проекту Вікторію Забулонську.

 

Суть шоу зводиться до того, що відомі глядачу публічні люди мають вгадувати професії 12 не відомих їм людей - за їхньою зовнішністю, користуючись логікою або інтуїцією. Герой, який вгадує професії всіх 12 незнайомців отримує головний приз - 50 тисяч гривень.

 

Складність формату полягає в тому, що це мають бути найбільш несподіваних і оригінальних професій або навпаки - типових професій, але з незвичною зовнішністю. За словами пані Забулонської, за час кастингу знімальна група переглянула понад 500 осіб і відібрала близько 200, серед них - пікапер, водолаз, сапер, ведуча весільної церемонії, жонглер, володар вогню, капітан морського судна, зоопсихолог.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21871
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
яванка
5321 дн. тому
Пікапер професія?!!!! Пані Забулонська мабуть думає, що пікапер це водій пікапу :-))
Киевлянин
5321 дн. тому
Завистникам Доманского нужно понять одну простууую вещь - если нет по харизме, по юмору, по находчивости ( фантастической) у нас равного украиноязычного ведущего, - то для телевизора лучше пусть русскоязычный будет. Он же не в Могилянке преподает!!!
prosto
5322 дн. тому
a krim domanskogo na Novomu bilsh nokogo nemae? Hochab kogos' ukraino movnogo
satyr
5322 дн. тому
"Ведучим української «Інтуїції» буде Андрій Доманський" - саме зважаючи на те, що ведучим буде Доманський, дуже сумніваюся, що це буде українська "Інтуїція" Цей хлопець, здається, у школі мав "2" з української
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду