Звільнення на «Інтері» тривають: на каналі більше не працюють Андрій Долгопятов і Андрій Асін

21 Вересня 2009
23728
21 Вересня 2009
17:07

Звільнення на «Інтері» тривають: на каналі більше не працюють Андрій Долгопятов і Андрій Асін

23728
Звільнення на «Інтері» тривають: на каналі більше не працюють Андрій Долгопятов і Андрій Асін

Виконавчий директор телеканалу «Інтер» Андрій Долгопятов і директор виробництва новин Андрій Асін пішли з каналу за згодою сторін. Це ТК підтвердила керівник прес-служби Ірина Павлик.

 

Водночас журналіст і політолог Дмитро Белянський, якого запросив консультант «Інтера» Ілля Канавін, призначений керівником інформаційно-аналітичного відділу ТОВ «Національні інформаційні системи» (НІС - новинний продакшн «Інтера»). Водночас у прес-службі «Інтера» не володіють інформацією про офіційну посаду пана Канавіна.

 

Дмитро Белянський повідомив ТК, що контракт він підписав минулого тижня, а також підписав зобов'язання не розголошувати інформацію, пов'язану з «Інтером», і відмовився від подальших коментарів.

 

Нагадаємо, що раніше з «Інтера» за згодою сторін звільнилися генеральний продюсер Ганна Безлюдна та директор НІС Антон Нікітін, а також керівник «07 продакшн» Ілларіон Павлюк, керівник «Пірат продакшн» Катерина Шкуратова, головний режисер каналу «Інтер» Ірина Іонова-Пилат і продакшн-директор Наталія Джунь. Директором НІС стала Лариса Горська, а все власне виробництво очолив Єгор Бенкендорф. Консультантом з інформаційного мовлення на «Інтері» представили Іллю Канавіна. Також з каналу пішли ведучий Андрій Данилевич, репортери Дмитро Драбик і Андрій Сайчук, випусковий редактор подробиць Анжела Руденко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23728
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
йцукен
5331 дн. тому
да не нервничайте вы так! больше уж , чем уволенные "гении", канал уже никто не развалит
Пятий Кут
5331 дн. тому
Ну Дима шас нарулит, все - пропал канал.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду