«7 Днів – Сіті» з Людмилою Добровольською взяла частку, що вдвічі перевищує середню каналу

21 Вересня 2009
13985
21 Вересня 2009
16:49

«7 Днів – Сіті» з Людмилою Добровольською взяла частку, що вдвічі перевищує середню каналу

13985
«7 Днів – Сіті» з Людмилою Добровольською взяла частку, що вдвічі перевищує середню каналу

19 вересня на телеканалі «Сіті» відбулася прем'єра  «7 Днів - Сіті» з ведучою Людмилою Добровольською. Програма мала рейтинг 0,79%, частку 2,59%, аудиторія 18+, Київ, дані компанії GFK.

 

Таким чином проект мав більш ніж вдвічі вищі показники  за середні каналу: за минулий тиждень рейтинг «Сіті» становив 0,14%, частка - 2,59%, Київ 18+. Програма виходить щосуботи у слоті 20.30-21.00.

 

Нагадаємо, «7 Днів - Сіті» - інформаційно-аналітичний проект, що підбиває підсумки тижня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13985
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вася Пупкин
5349 дн. тому
Оба ! программа Долганова возродилась ! "7 дней" в эфире!!! ждем Долганыча
ДОБРОВОЛЬСКАЯ МОЛОДЕЦ!
5350 дн. тому
"Фільм «Танцюю для тебе. Шоу починається» мав нижчі показники, ніж середні по каналу" - объяснение истерики шавок нанопродюсера Ткаченко под именем "Докаль-шокаль". С мощным промоушеном, гигантскими техническими и творческими силами, брошенными на проэкт, со всеми огромными средствами, которые барбосы вбахали в проэкт - показники НИЖЧи за середни. А Добровольская на маленьком канале со скромными возможностями взяла частку ВИЩУ за середню - ВДВИЧИ! Ваши рейтинги, панове плюсы, ваши "частки вищи за середни" разошлись по разным каналам, и винить вам кроме себя некого. барбосики
Ткачелю-сырбулю
5350 дн. тому
Это Ткачель должен застрелиться, прос**рать таких ведущих, прос**рать такой канал...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду