«Інтер+» закодує супутниковий сигнал на час футболу

18 Вересня 2009
19563
18 Вересня 2009
12:13

«Інтер+» закодує супутниковий сигнал на час футболу

19563
«Інтер+» закодує супутниковий сигнал на час футболу

Сьогодні, 18 вересня, о 17:00 сигнал телеканалу «Інтер+» буде закодовано у зв'язку з трансляцією матчів чемпіонату України з футболу. Для отримання права доступу «Інтер+» рекомендує звертатися до компанії «Торсат».

 

Як пояснив ТК директор «Торсату» Анатолій Сальник, сигнал кодуватимуть на час трансляції футбольних матчів - такою є умова правовласників на чемпіонат України з футболу. «Ми плануємо кодувати лише на період трансляції футбольних матчів на той час, який нам забезпечить провайдер супутникової ємності. А потім буде видно - може, ми його закодуємо і надалі», - повідомив він.

 

«Інтер+» - міжнародна версія телеканалу «Інтер». Розпочав мовлення 13 січня 2003 року. Сигнал здебільшого у відкритому доступі поширюється з п'яти супутників: Sirius 2, LMI 1, Atlantic Bird 1, NSS 6, Optus B3.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19563
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
wowan
5347 дн. тому
От уроди, я футбол і так подивлюсь по шарі
achs
5347 дн. тому
канал лайно, а футбол я подивлюся і на інших каналах!
татьяна
5347 дн. тому
Зачем нам Ваш футбол.Верните нам наш любимый канал.Вы не должны лишать нас радости смотреть "ключевой момент" и другие любимые передачи.По спутниковой тарелке канал "интер"не показывают.ВЕРНИТЕ КАНАЛ ПОЖАЛУЙСТА!!!
brildi
5348 дн. тому
Брехня. Интер + вещает только со спутника Sirius-4.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду